Corona Update

Speciale regeling voor de gasten van B&B yachting i.v.m. het Corona virus

We hebben speciaal voor deze Corona situatie een extra garantie in het leven geroepen speciaal voor onze gasten. De normale weg, die de meeste reis organisaties (lees zeil organisaties) moeten gebruiken is annuleren. Dit houdt in het kort in dat de klant in dit geval zijn geld kwijt is of in ieder geval de helft van de totale reissom. Afhankelijk van de algemene voorwaarden.
Wij zijn één van de weinigen die aan kunnen bieden dat de vakantie doorgaat op een andere periode, juni 2020 of dezelfde periode als de initiële boeking 2020 in 2021. Voorwaarde voor deze garantie is wel dat de betaling (en uiteraard rest betaling) plaats vindt op het moment dat deze in eerste instantie plaats zou moeten vinden, de originele boeking. Tot nu toe heeft iedereen (21 boekingen) dit op die manier gedaan en die komen allemaal dus in juni dit jaar of mei volgend jaar bij ons zeilen en alleen bij ons zonder extra kosten hiervoor. Mochten jullie voor een andere periode in 2021 kiezen dan wordt het prijsverschil wel in rekening gebracht.
We kunnen alleen het één of het ander doen, let wel dat de meeste reisverzekeringen en ook het SGR dit niet dekken en wij op deze manier dus wel. Het betreft een speciale service die wij aan onze gasten bieden. Deze aanbieding is alleen van toepassing op de getroffen periode tot 6 juni 2020. Vanaf die periode loopt alles weer volgens plan.

Voor de Gasten die nog niet hebben beslist

Laat voor 30 april 2020 weten wat we voor jullie kunnen doen. Dit kan alleen door middel van je rest betaling voor die tijd over te maken of niet. Alle betalingen die binnen zijn worden automatisch over gezet naar de nieuwe datums, die zijn overigens bij iedereen die het betreft bekend en in bijna alle gevallen ook al bevestigd. Let wel als dit niet binnen de gestelde termijn is betaald gaan we er van uit dat je annuleert en behandelen wij dit uiteraard ook gewoon volgens onze algemene voorwaarden.

 
 

Laatste Corona nieuws 30 april 2020

Corendon heeft alle vluchten naar Turkije opgeschort t/m 25 juni 2020, dit houdt in dat de eerste vlucht 27 juni weer naar Dalaman vertrekt. Ook Turkije verwacht vanaf dat moment weer klaar te zijn voor buitenlands toerisme. Alle regeringspartijen hebben onlangs unaniem ingestemd voor een plan om het toerisme in Turkije weer op een veilige manier op te kunnen starten. De gasten die het betreft hebben we al telefonisch benaderd of geprobeerd te benaderen.

Alle vakanties vanaf 27 juni gaan vooralsnog gewoon door. Mocht er nog iets veranderen dan nemen we gelijk persoonlijk contact op met wie het betreft.

Op een paar gasten na heeft iedereen zijn vakantie verzet naar een andere periode op basis van de financiële afwikkeling van de originele boeking. Dankzij jullie allemaal kunnen wij jullie vakantie geluk op een ander moment meer dan waar maken en zullen we nog vele zeiltochten in Turkije en soms ook Griekenland organiseren. In deze tijden leer je je gasten goed kennen en wij willen iedereen die zijn nek uitsteekt dan bij deze ook graag een keer in het zonnetje zetten. Jullie zijn tenslotte de reden waarom wij dit doen.

Warme zeilgroet,
Wiebe & Yvonne