Hotels

Boek eenvoudig zelf een Hotel

Als je met B&B Yachting zeilt kun je eenvoudig een paar nachten in een hotel bijboeken om je verblijf in Fethiye nog een beetje te verlengen. Als je dit rechtstreeks via de email van het hotel doet met de vermelding dat je met B&B Yachting zeilt kan je ook separate nachten boeken bij deze hotels, die normaal gesproken alleen boekingen voor meerdere nachten aannemen.

Hieronder vind je de hotels die we aanbieden terug met de link naar het hotel zelf, zodat je het hotel naar je keuze kan uitzoeken met daarbij het email adres wat je moet gebruiken om het hotel te boeken. In de email geef je de gewenste nachten weer en dat je met B&B Yachting zeilt. Zo gaan er verschillende deuren voor je open. Zo krijg je bijvoorbeeld een gratis update wanneer mogelijk.

Zeilvakantie met Hotel

Yacht Bohéme Hotel

Het Yacht Boutique Hotel is in 2018 geheel vernieuwd. Het hotel biedt uitzicht over de Mediterraanse zee, een a la carte terras restaurant, pool bar, terras bar, een lobby bar, internet in het gehele hotel. Het hotel wordt als zeer goed ervaren door onze gasten en je wordt hier dan ook op je wenken bedient. Het hotel ligt 70 meter bij het Yacht Classic hotel vandaan (onze thuisbasis) en je kunt dus ook van alle faciliteiten van beide hotels genieten. Hier zijn ook verschillende kamers te boeken dus kijk ook even op de site voordat je via het onderstaande mail adres boekt.

Website: www.yachtbohemehotel.com
Email: info@yachtbohemehotel.com


 

Yacht Unique Hotel

Het Unique Hotel heeft in 2016 de prestigieuze “World Luxery Hotel Award” ontvangen. Het Hotel wordt nog steeds als één van de tien mooiste hotels in Turkije beschouwd. Hier zijn verschillende kamers te boeken, van landview tot sea view met een eigen bubbelbad in je eigen buiten verblijf. Het hotel beschikt over een zwembad met een adembenemend uitzicht over de baai van Fethiye en een uitstekend restaurant met a la carte ontbijt.

Alle gasten van boven de 16 jaar oud worden geaccepteerd en het hotel is het gehele jaar geopend.

Website: www.hoteluniqueturkey.com
Email: info@hoteluniqueturkey.com

Uniek hotel voor uw zeilvakantie

 
Thuisbasis B&B Yachting

Yacht Classic Hotel

Het Yacht Classic Hotel is de thuisbasis van B&B Yachting en is voorzien van alle gemakken voor de mens. Zo beschikt het over een uitstekend restaurant, verschillende zwembaden met poolbar, strandbedden met strand en je kunt hier ook genieten van een heerlijke hamam. Je kunt kiezen uit verschillende kamers, landview, side sea view en sea view. Wil je het nog luxer kun je gaan één van de sea side kamers met bubbelbad op het balkon, het penthouse of één van de suites met eigen zwembad.

Website: www.yachtclassichotel.com
Email: info@yachtclassichotel.com