Zeiljachten

Met trots presenteren wij de meest moderne en best onderhouden vloot van de Middellandse Zee

De modernste vloot van de Middellandse Zee

De titel zegt het al! We zijn de enige in Turkije met een 100% eigen charter vloot met de jongste en modernste zeiljachten van het Middellandse Zee gebied. En hier zijn we natuurlijk niet voor niets heel erg trots en zuinig op. Uiteindelijk wil iedereen probleemloos van zijn of haar zeilvakantie genieten.

Ieder jaar worden de zeiljachten gelift, voorzien van nieuwe antifouling, jaarlijkse revisie van de sail-drive en het polijsten en waxen van de rompen. Weer in het water worden iedere winter de motoren nagekeken en alle dynamo’s, startmotoren en elektrische ankerlieren worden jaarlijks, ter voorkoming van problemen in de zomer, volledig gereviseerd. Het staand wand en alle draaiende delen in de en om de mast voor het bedienen van de zeilen wordt schoongemaakt, nagekeken en opnieuw gesmeerd. Ook de interieurs worden opnieuw gelakt om verkleuring te voorkomen.

Daarna komen de zeilen terug van de zeilmakerij en de bekleding van de wasserette, zodat deze weer op en in de zeiljachten kunnen. Zodra het teak weer is behandeld en de dekken in de was staan, de lijnen gebrand, gas & elektra nagekeken, etc. kunnen de schoonmakers er op om alles tot en met achter alle luiken schoon te maken. Na de schoonmaak wordt alles nog een keer gecheckt door Wiebe & Yvonne voordat een zeiljacht wordt vrijgegeven aan de gasten.

Alle zeiljachten voorzien van de nieuwste RayMarine apparatuur met grootscherm plotter bij de stuurstanden, inclusief platinum gebiedskaarten. Verder zijn ze allemaal voorzien van dieptemeters, snelheidsmeters, autopilot en windmeters. Ook aan het comfort aan boord is gedacht met een goed werkende koelkast, opgemaakte bedden, extra dikke kuip kussens en met echt glaswerk aan boord om uit te drinken.

Zeilen in Turkije is bij B&B Yachting dan ook puur genieten van een welverdiende zeilvakantie, zonder de lasten van het bezitten van een eigen zeiljacht.