Zeilvakanties

 

Boek een heerlijke zeilvakantie in Turkije

Jouw ideale zeilvakantie zit hier zeker tussen!

De ideale balans tussen zeilen, wandelen, zonnen, zwemmen, ontdekken, lekker eten & drinken, leuke stadjes met terrasjes & boulevards. Of verlaten baaien met één sfeervol restaurantje aan het water. Bij B&B Yachting kan het allemaal.

Hieronder vindt je alle routes die we in 2019 gaan varen met de flottielje. Van het heerlijk ontspannen zeilen in de Baai van Fethiye (De Göcek flottielje) of bijvoorbeeld een one-way van Bozburun naar Fethiye.

Ben je niet gebonden aan de reguliere vakanties en wil je echt op zeilavontuur dan raden we je de één of twee weekse Orhaniye route in mei of de Griekenland Special in juni aan. Dit zijn zeilvakanties met wat meer zee mijlen en in de middag wordt je altijd beloond met een schilderachtige eindbestemming.

Wil je liever de afstand zelf een beetje bepalen met de mogelijkheid ook een paar dagen lekker te zonnen en bij te komen dan is bij voorbeeld de Baai van Fethiye een goede optie. In deze baai zijn ook heel veel watersport en wandel mogelijkheden naar verschillende oudheden en watervallen. Zelfs paragilden behoort hier tot de mogelijkheden. In deze baai doen we om de twee dagen een leuk plaatsje aan. In de weekeinden de Turkse stad Fethiye met alle mogelijkheden die daar bij horen en halverwege de week, het St. Tropez van Turkije, Göcek. Door de vele mogelijkheden om het zeilen heen is deze fantastische baai is deze ook zeer geschikt voor kinderen en zowel te boeken als één en twee weekse zeilvakantie.

Voor de gasten die een beetje verder van de bewoonde wereld willen hebben we ook nog de route naar Kekova. Hier komen niet zo veel zeiljachten en de route er naar toe is ook al heel erg leuk. Je komt dan ook langs de bekende plaatsen Kalkan en Kas. Eenmaal in Kekova slaap je één of twee nachten los op anker en wordt er gegeten op een BBQ boot. Met de jeugd varen we met de dinghy’s naar een grote grot met vleermuizen en geweldig snorkel water met allemaal kleuren. En niet te vergeten natuurlijk de gezonken stad uit de Byzantijnse tijd en de graven uit de Lycische tijd. Ondanks dat er op de heen- en terugweg een langer stuk van ongeveer 35 mijl tussen zit is deze vakantie ook zeer geschikt voor kinderen en dus ook als twee weekse te boeken in het hoogseizoen.

Wij werken niet met vaste afmeer plaatsen binnen de routes. We kijken altijd eerst wie er mee varen om de zeilvakantie ter plaatse af te stemmen op de wensen van de gasten.

Bij twijfel of vragen altijd even bellen of mailen, want wij zijn pas tevreden als we er samen van overtuigd zijn dat jij je perfecte zeilvakantie krijgt.