Over Ons

Zeilvakanties, onvergetelijke ervaringen en plekken.

B&B Yachting is opgericht in 2008 en heeft zich in korte tijd in Turkije geprofileerd als een uiterst betrouwbaar, modern en servicegericht bedrijf. Sinds 1 januari 2017 staan Wiebe en Yvonne aan het roer.

Wiebe en Yvonne verzorgen al vier jaar flottieljes en kennen het gebied dan ook als geen ander. Dat wil zeggen, niet alleen de baaien met de eigenaren, maar ook de mogelijkheden om het zeilen heen om een zeilvakantie nog completer te maken.

Vanuit de marina van het 5-sterren Yacht Classic hotel organiseren Wiebe & Yvonne onvergetelijke zeilvakanties. Niet alleen de perfecte start van een mooie zeilvakantie, maar je bevindt je ook gelijk in één van de vijf mooiste zeilgebieden ter wereld met allemaal betoverende helder blauwe baaien.

B&B Yachting bezit een hypermoderne en op en top onderhouden vloot. Deze bestaat uit 6 eigen Bavaria zeiljachten van 31 foot t/m 41 foot. Voor grotere groepen bieden we ook een Beneteau 43 met 4 hutten en als enige Nederlandse aanbieder een heuse Robertson and Caine 44 catamaran met 10 slaapplaatsen aan. Alle zeiljachten bieden we zowel bareboat als in flottielje aan. En desgewenst ook met schipper.

Een aantal malen per jaar organiseert B&B Yachting 2-weekse flottieljes naar zowel het Oosten – de Kekova flottielje -, het Westen – de Orhaniye flottielje -, alsook 2-weekse flottieljes van West naar Oost. En nieuw vanaf 2016 een unieke 2-weekse Griekenland special, waarbij zowel Azië als Europa al zeilend ontdekt wordt.

De 1-weekse Göcek flottieljes kennen geen vaste routes. De route wordt altijd in overleg met de gasten bekeken en is mede afhankelijk van het weer en de wind. Yvonne verzorgd bijna dagelijks wandel expedities naar bijvoorbeeld de rots graven in Tomb Bay, het badhuis van Cleopatra in Ruin Bay of de verlaten stad bij Cold Water Bay, om er een paar te noemen.

De flottieljes worden altijd door Wiebe & Yvonne zelf begeleid. Kortom, voor een zeilvakantie in de Turkse wateren ben je bij B&B Yachting aan het juiste adres.

Kom en beleef het zelf!

Meer weten over een onvergetelijke zeilvakantie?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alle mogelijkheden